Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zadržala mirnu glavu

VIDEO Zaglavio joj se rep: "Sirena" se gotovo utopila pred prestravljenom djecom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gabriela Green-Thompson Kay zabavljala je djecu u trgovačkom centru u kojem u velikom akvariju glumi sirenu kad joj se dogodila nezgoda koja je mogla završiti tragično, a sve je zabilježeno snimkom.

Dobar trening i mirnoća u iznimno stresnoj situaciji bili su ključni za Gabrielu koja se prošle subote gotovo utopila na poslu.

U trgovačkom centru Randburg u Južnoafričkoj republici Gabrijela u velikom akvariju glumi sirenu i zabavlja djecu kojoj šalje poljupce i maše iz vode. Tako je bilo i prošle subote, no kad je krenula izroniti da uhvati dah, Gabrijeli je kostim repa zapeo za dno akvarija i nije mogla do površine. Srećom, znala je brzo reagirati i uspjela se brzim potezom osloboditi kostima i isplivati na površinu. Panika nije ulovila samo Gabrijelu, već su se uplašila i djeca koja su sve to gledala. Nezgoda je i snimljena, a video se proširio društvenim mrežama.

 

 

Oglasila se i sama Gabriela koja je istaknula kako je dobro uvježbana za posao profesionalne sirene te kako na treninzima posebno uče kako postupiti u ovakvim situacijama.

"Nažalost, rep mi je zapeo, ali znala sam kako postupiti da ostanem sigurna", napisala je, prenosi The Sun.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene