Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogao mu pas

Pijani muškarac fizički nasrnuo na obitelj: Nakon sukoba porazbijao im automobile

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pijani muškarac galamio i vikao u Slavonskom Brodu, a kada ga je došao upozoriti 58-godišnjak da prestane, fizički je napao njega i njegovu obitelj. Nakon sukoba, teško je oštetio njihove automobile.

Pijani 38-godišnjak fizički je napao obitelj u Slavonskom Brodu. Naime, muškarac je u subotu oko 23:30 vikao i galamio kada ga 58-godišnjak došao upozoriti da prestane, nakon čega je 38-godišnjak fizički napao i odgurnuo muškarca.

Prilikom pada muškarac se ozlijedio, a ubrzo je pijani 38-godišnjak nasrnuo na 30-godišnjeg sina već napadnutog muškarca te mu je zadao nekoliko udaraca.

Pročitajte i ovo Kuća na Aljasci urušila se u nabujalu rijeku Kaos zbog poplava VIDEO Dron snimio stravičan trenutak na Aljasci: Luksuzna vila urušila se u nabujalu rijeku

Za vrijeme fizičkog obračuna, odgurnuo je 53-godišnju ženu koja je pala i ozlijedila se. Uz sve to, u jednom trenutku iz dvorišta 38-godišnjaka istrčao je pas i ogrebao 58-godišnjaka po nozi.

Kako neslužbeno doznajemo, po završetku sukoba 38-godišnjak je nepoznatim predmetom porazbijao stakla, udubio haubu i potrgao retrovizore na automobilima napadnutog oca i sina.

Uz to, saznali smo da muškarac i obitelj već od ranije imaju narušeni odnos te da žive u blizini. Nakon sukoba, dvije osobe otišle su do liječnika, no radi se samo o lakšim ozljedama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapanjujuće brojke Brojke su nevjerojatne! Poduzetnik izračunao koliko se novca gubi neradnom nedjeljom: "A potrebno je tako malo zdrave pameti"

Policijski službenici uhitili su 38-godišnjaka te su ga priveli u policijsku postaju. Alkotestom je utvrđeno da je muškarac imao 2,17 promila alkohola u krvi.

Protiv 38-godišnjaka napadnuta obitelj će podnijeti kaznenu prijavu zbog počinjenja kaznenog djela Oštećenja tuđe stvari. Policijski službenici također protiv 38-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene