Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petero mrtvih kod Bjelovara

Stravičan frontalni sudar: "Jedno od vozila prešlo je u suprotni trak, još ne znamo zašto"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći na bjelovarskoj obilaznici, poginulo je više osoba te je više osoba i ozlijeđeno.

Najmanje pet osoba poginulo je u stravičnom sudaru dva osobna automobila oko 17:20 sati na sjevernom dijelu bjelovarske obilaznice. U istoj nesreći dvije osobe su ozlijeđene, doznajemo iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Pročitajte i ovo Sudar u Buzinu - 2 Kombi oduzeo prednost Opelu Sudar u Buzinu: Hitna prevezla jednu osobu u bolnicu Slika nije dostupna ZAVRŠIO U BOLNICI Strava na Cresu: Sudarili se Porsche i autocisterna, automobil je neprepoznatljiv, vozača morali izvlačiti vatrogasci

Riječ je o frontalnom sudaru vozila kutinskih i slatinskih registarskih oznaka. U vozilu kutinskih registarskih oznaka poginule su dvije osobe, a dvije su ozlijeđene i prebačene u bjelovarsku bolnicu.

"Obje bolesnice su primljene sa teškim tjelesnim ozljedama koje su još u tijeku dijagnostike i zbrinjavanja za sada stabilne ali i dalje prognoza njihova neizvjesna u tijeku je sve skupa zbrinjavanje. I jedna i druga uglavnom imaju povrede glave koje su dominantne ali i drugi dijelovi tijela trpe određene povrede i mogućnost komplikacije još uvijek postoji", rekla nam je Gordana Kesić Valputić iz OB Bjelovar.

U vozilu slatinskih registarskih oznaka poginule su tri osobe.

"U ovom trenutku doista ne možemo reći koje su okolnosti ove prometne nesreće dok se kompletan očevid ne napravi, dok se ne utvrde sve činjenice i ono što je prethodilo toj prometnoj nesreći jedno od vozila je uglavnom prešlo na suprotni trak došlo je do direktnog sudara a zbog čega, mi u ovom trenutku to ne znamo. Okolnosti nesreće se i dalje utvrđuju, očevid je sada pri kraju", kaže Dražen Medved, glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske.

O jačini ove nesreće govore i dijelovi automobila koji su rasuti uz prometnicu. Cesta je dosad u Hrvatskoj samo ove godine odnijela više od 50 života.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene