Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Đurđevcu

Pali mu ključevi, ugušio se tražeći ih u šahtu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tražeći ključeve koji su mu upali u šaht u središtu Đurđevca, u ponedjeljak poslijepodne smrtno je stradao 75-godišnjak, doznaje se u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.

Policija navodi da se ugušio u vodi i mulju u šahtu oborinskih voda dubine 130 centimetara tražeći u njemu ključeve automobila, a beživotno tijelo zatekli su prolaznici nekoliko desetaka minuta nakon nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna oglasili se iz grada Zabranili cajke: U centru hrvatskog grada u kafićima smije svirati samo tradicionalna glazba Slika nije dostupna OKRŠAJ VIŠE OSOBA U sukobu na benzinskoj postaji teško ozlijeđen bivši pripadnik ATJ Lučko, uhićene tri osobe

U razgovoru s bližom rodbinom stradalog 75-godišnjeg F.B. doznaje se kako je na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu, u blizini zgrade kina, oko 17 sati parkirao automobil i kako su mu prilikom izlaska iz automobila ključevi pali u šaht. Kažu kako je Franjo podigao metalnu rešetku, pod noge stavio karton kako se ne bi uprljao, nagnuo se nad šaht i, izgubivši ravnotežu, na glavu upao u odvodnu cijev oborinskih voda.

Franjo Bažulić se vratio iz Njemačke u Đurđevac prije nekoliko godina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene