Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došli po njega i odveli ga

Ozren Matijašević završio na policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozren Matijašević, predsjednik Hrvatske udruge sindikata, večeras je oko 21 sat završio u policijskoj postaji u Splitu jer se nije odazivao sudskim ročištima te će ga ujutro policija prebaciti u Zagreb, gdje se protiv njega vodi kazneni postupak zbog klevete.

Matijašević tvrdi da ne zna o kojem se slučaju radi. Glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj, ne navevši identitet Splićanina, kazala je da je policija iz Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu dobila dovedbeni nalog prema kojemu se od njih traži da zbog neodazivanja sudskim raspravama dovedu Ozrena Matijaševića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema štednje 'Ako će BDP rasti 1,5 posto, iz krize ne izlazimo slijedećih 5 godina' Slika nije dostupna Moguća pomirba Vlada, sindikat i poslodavci vraćaju GSV

Po tom dovedbenom nalogu splitski policajci su večeras došli u Matijaševićev stan u Splitu i rekli mu da s njima mora u postaju, jer se ne odaziva pozivima zagrebačkoga Općinskog suda. Ozren Matijašević kratko je novinarima rekao da su mu u policiji kazali kako ga se tereti za klevetu, a da on uopće ne zna o čemu je riječ, niti zašto mora s njima u postaju. Ujutro rano će policija Matijaševića odvesti u Zagreb na ročište. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene