Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Terete ga za 11 kaznenih djela

Otac osumnjičen za bludničenje nad petero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističku obradu nad 48-godišnjim muškarcem iz Županje, za kojeg su utvrdili kako je bludničio nad petero svoje djece.

Policija ga tereti za pet kaznenih djela zadovoljenja pohote pred djetetom ili maloljetnom osobom, deset kaznenih djela zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe, jedno kazneno djelo bludne radnje, kao i tri kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji.

Pročitajte i ovo Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Čeka se nalaz obdukcije Napadač na ženu u Makarskoj dobro poznat policiji: Pogledajte što je napravio nevjenčanoj supruzi Ilustracija detalji sa suđenja Pedofilska banda vodila monstruozni lanac zlostavljanja: Djeci davali alkohol i kokain pa ih silovali

Tijekom dana, osumnjičeni je muškarac priveden istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru, uz kaznenu prijavu za navedena djela, javlja PU vukovarsko-srijemska. O svemu je obaviješten i Centar za socijalnu skrb u Županji, koji bi se trebao pobrinuti za dobrobit maloljetne zlostavljane djece i njihovu zaštitu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene