Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Internetom do mušterija

Splićanka prodavala seks za novac, pa protiv nje podigli optužnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Seksualnim uslugama 'spas iz dosadnog života', na internetu je nudila jedna 41-godišnja Splićanka. Ubrzo je protiv nje Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo optužnicu zbog prostitucije.

Protiv 41-godišnje Splićanke koja je na internetu oglašavala seksualne usluge uz cjenik, Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu zbog prostitucije.

Optužnica je tereti da je 29. siječnja 2013. na jednoj internetskoj stranici postavila oglas na engleskom jeziku i sa svojom fotografijom, 'u nakani da putem sredstava javnog informiranja oglasi pružanje seksualnih usluga za novac', kaže se u priopćenju državnog odvjetništva.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

>> VIDEO Ispovijest bivše prostitutke: 'Prihvatila bih sve, samo da zaradim za stan'

U oglasu je navela i cjenik, u kojem među ostalim stoji da je cijena sata 200, a 'cjelodnevnog rada' 900 eura.

Splitska fotografkinja, pod nadimkom Pia, seksualne naslade koje je nudila, pokušala je unovčiti oglasom
na jednoj internetskoj stranici. Ondje je svoju fotografiju potpisala: 'Pia-Split-Escort (Independent)', piše Slobodna Dalmacija.

Oglas je napisala na engleskom jeziku, a u ponudi erotskih usluga navela je: klasični, oralni i analni seks.

Međutim, kako prema novom Zakonu prostitucija može biti kažnjena kaznom od šest mjeseci do pet godina zatvora, ona je optužena za promicanje prostitucije preko sredstava informiranja za koje je propisana kazna do tri godine zatvora. (I.D. / Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene