Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Trešnjevačkom trgu

Okršaj maloljetnika u Zagrebu, ozlijeđena 15-godišnja djevojka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Trešnjevačkom trgu u Zagrebu jučer oko 19.30 došlo je do sukoba više desetaka maloljetnika pri čemu je ozlijeđena 15-godišnja djevojka.

Prema prvim policijskim informacijama djevojka je lakše ozlijeđena, no u Klaićevoj bolnici zadržana je na dodatnim pretragama pa policija s njom nije još razgovarala.

Pročitajte i ovo Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija Njemačka policija Napad u Njemačkoj Političar brutalno pretučen dok je lijepio plakate, mora na operaciju: "Niče sjeme koje su posijali desničarski ekstremisti"

'Prije razgovora s 15-godišnjakinjom ne možemo govoriti o detaljima navodne tučnjave na Trešnjevačkom trgu, kao ni načinu na koji je djevojka ozlijeđena', kazala je policijska glasnogovornica Jelena Bikić.

Pojasnila je da sve informacije kojima raspolažu imaju od roditelja.

'Kćer im se u utorak navečer požalila da je pala u grupnoj maloljetničkoj tučnjavi i to je sve što nam je za sada poznato. Ona je nakon prvog liječničkog pregleda puštena kući, no potom se žalila na mučninu pa je zadržana u bolnici na dodatnim pretragama", kazala je Bikić. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene