Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija i dalje istražuje

Obiteljski masakr u Vinkovcima i dalje je misterij

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnja obiteljska tragedija u Vinkovcima i dalje je potpuni misterij. Policija još uvijek otkriva motive zašto je Zlatko Hamzić ubio suprugu, sina i naposljetku sebe.

Mlađi se sin uspio izvući s prostrijeljenom usnom šupljinom i sada je izvan životne opasnosti. Hamzić je imao dozvolu za pištolj kojim je zločin počinjen. Očevid je trajao gotovo do jutra, a istraga je još uvijek u tijeku. Policija čeka oporavak jedinog preživjelog člana obitelji kako bi mogao reći točno što se dogodilo.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Osnovna škola Vladislav Ribnikar Pronađen nož kod učenika u školi u kojoj je dječak ubojica napravio masakr: "Djeca su dovoljno traumatizirana" Ilustracija Eskalacija sukoba Džungla puna mrtvih: U tijeku krvavi plemenski rat, policija sumnja da se radi o zasjedi

>> Masakr u Vinkovcima: Pištolj glasio na oca

Podsjetimo, vinkovačkim naseljem Kanovci jučer kasno poslijepodne prolomili su se hici iz vatrenog oružja. Nedugo poslije, policija je u prizemlju obiteljske kuće zatekla tri beživotna tijela te mlađeg sina obitelji Hamzić teško ranjenog. On je preživio pokolj i s teškim ranama na podlaktici i licu, uspio potražiti pomoć susjeda, koji su ga prevezli u bolnicu.

I dalje se samo nagađa kako je otac, pored kojeg je policija pronašla pištolj, ubio suprugu i starijeg sina te pokušao ubiti i mlađeg sina, prije nego li je presudio sam sebi.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene