Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Vinkovcima

Masakr u Vinkovcima: Pištolj glasio na oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oružje kojim je jučer ubijeno troje ljudi u Vinkovcima glasi na vlasnika kuće, Zlatka Hamzića, a još nije potvrđeno tko je počinitelj.

Tijela ubijenih prevezena su na odjel patologije Opće bolnice Vukovar, a obdukcija je počela oko 9 sati ujutro i još uvijek traje. 'Oružje koje je pronađeno u kući u kojoj su se dogodila ubojstva glasi na vlasnika kuće, 51-godišnjaka koji je nastradao,' rekao je za Dnevnik.hr Krunoslav Žgela, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske. Još nije potvrđeno tko je počinitelj ovog stravičnog događaja, a kriminalističko istraživanje je još uvijek u tijeku.

Vinkovačkim naseljem Kanovci jučer kasno poslijepodne prolomili su se hici iz vatrenog oružja. Nedugo poslije, policija je u prizemlju obiteljske kuće zatekla tri beživotna tijela. Policija je četvrtu osobu pronašla teško ranjenu te je ista odmah prebačena u bolnicu. 'Jučer oko 17 sati u obiteljskoj kući, u Ulici Ksavera Šandora Gjalskog u vinkovačkome gradskom naselju Kanovcima, pronađene su tri mrtve osobe i jedna teško ranjena osoba', rekao nam je Žgela.

Ubijeni su Zlatko Hamzić, bivši financijski direktor vinkovačke tvornice crjepova, njegova supruga i stariji sin. Mlađi sin je preživio pokolj i s teškim ranama na podlaktici i licu,uspio potražiti pomoć susjeda, koji su ga prevezli u bolnicu.

'Po dosad prikupljenim spoznajama, ubojica je najvjerojatnije unutar te obitelji', rekao je glasnogovornik Žgela.

Kraj tijela oca, pronađen je pištolj. Nagađa se da je upravo on pucao u ženu i sinove te na kraju presudio i sebi. O obitelji, koja se bavila financijskim i poreznim savjetovanjem, susjedi imaju samo lijepe riječi. Očevid na mjestu ubojstva obavljaju istražni sudac Županijskoga suda u Vukovaru Slavko Teofilović i zamjenik županijskoga državnog odvjetnika Vlatko Miljković.

>> Gračac: Muškarac pištoljem ubio mlađu žensku osobu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene