Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretučen mladić

'Ne morate biti krivi pa da dobijete batina'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretučeni 23-godišnji bjelovarski rukometaš operiran je u KB Dubrava i dobro se oporavlja nakon što su ga na cesti teško ozlijedila dvojica maloljetnika kojima se nije sviđala narodna glazba s mobitela njegove djevojke.

Nasilnici su privedeni pa pušteni. Nakon kaznenog postupka mogli bi u zatvor za maloljetnike ili bi im mogle biti izrečene odgojne mjere. 'Možda i nije povod bila pjesma, tko zna kakav je bio povod. Ne morate biti krivi pa da dobijete batina', rekla je Jovanka Crnojević, Bojanova majka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Vrbovcu Udomili osobe s mentalnim poteškoćama pa ih pretvorili u robove: Tukli ih, zaključavali po noći, tjerali da rade Ilustracija Slično ropstvu Useljavanje u stan s muškarcem bilo je početak pakla: Iz straha za svoj život pristala je na prostituciju, trpjela zlostavljanje

>> Pušteni mladići koji su pretukli mladića u Bjelovaru

Osumnjičeni su jučer oko 18 sati privedeni uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda istražnoj sutkinji Županijskog suda u bjelovaru koja ih je saslušala i na kraju pustila na slobodu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene