Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Poreču

Nadzorna kamera zabilježila trenutak nesreće: Pješakinja poginula u naletu policijskog automobila, gosti kafića se uhvatili za glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijsko vozilo srušilo je u utorak oko 18:30 u Poreču pješakinju koja je prelazila cestu. Pješakinja je preminula nakon neuspješne reanimacije.

Do nesreće je došlo u Ulici Mate Vlašića u Poreču. U naletu policijskog automobila je stradala 72-godišnjakinja iz Poreča. 24-godišnji policajac u trenutku nesreće je bio sam u vozilu na kojemu nije bila upaljena rotacija.  

Nalet policijskog automobila na pješakinju

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Glas Istre je u posjedu snimke iz obližnjeg kafića. Nadzorna kamera zabilježila je prolazak policijskog automobila i trenutak u kojem su se gosti u kafiću uhvatili za glavu vidjevši nalet automobila na 72-godišnjakinju.

Portal piše da je nakon nesreće mladi policajac izašao iz vozila i u šoku nekoliko puta ponovio: "Nisam je vidio." Preminula 72-godišnjakinja je, doznaje se od mještana, u kafiću svakodnevno kupovala cigarete i igrala Bingo.

Ona je, unatoč naporima liječnika Hitne medicinske pomoći, umrla nakon četrdeset minuta reanimacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene