Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži svjedoke

Muškarac pronađen mrtav na autocesti je Marokanac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na 22-godišnjaka je vozilom oko 1 sat u srijedu naletio nepoznati vozač pa policija moli svjedoke da im jave ukoliko imaju saznanja o nesreći

Zagrebačka policija utvrdila je identitet muškarca koji je u srijedu rano ujutro, točnije oko 1.40 sati, pronađen mrtav na zagrebačkoj obilaznici. Radi se, naime, o 22-godišnjem državljaninu Kraljevine Maroko, izvijestila je PU zagrebačka.Mladić je stradao od posljedica prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Utvrđeno je kako je na njega vozilom naletio zasad nepoznati vozač. Nesreća se dogodila oko 1 sat na 31 kilometru južnog kolnika autoceste A3 pa policija moli svjedoke da im jave ukoliko imaju saznanja o nesreći na broj telefona 01/6530-870 ili 192.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene