Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje

Maloljetni sin nožem usmrtio oca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema neslužbenim informacijama, u nedjelju je Zvonko G. (56) nakon obiteljske svađe izboden te je od posljedica ozljeda preminuo u svom stanu u Ulici Antuna Gustava Matoša u Vinkovcima.

Policija je dojavu o nesretnom događaju zaprimila oko 11 sati, a prema nepotvrđenim informacijama muškarca je nožem nakon svađe izbo 17-godišnji sin. Navodno je za ubijenog bio smrtonosan jedan ubod.

Pročitajte i ovo Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Preminula na mjestu događaja Gurnuo stariju ženu i udario joj psa, nakon toga je umrla: 40-godišnjak uhićen zbog smrti iz nehaja Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Zvonko G. je, prema riječima njegovih susjeda, zlostavljao obitelj i policija je, kažu, zbog toga često dolazila u njihov stan intervenirati zbog nasilja u obitelji.

'Bio je alkoholičar te su mu u HŽ-u, gdje je radio, zaprijetili otkazom ako se ne odvikne. Liječio se i jedno vrijeme zaista nije pio, ali posljednjih godinu dana opet je počeo piti. Često se iz njihova stana čula svađa, a jednom sam čula kako netko od djece plače i moli: 'Tata, nemoj tući mamu'. Drugom sam prilikom vidjela dok je jednog sina držao za nogu te je dijete visjelo glavom prema dolje na drugom katu jer je, navodno, imalo slabe ocjene u školi. Imali su dvoje djece, a supruga nije radila – kazala nam je susjeda iz obližnje zgrade.

Neki od susjeda iz zgrade u Matoševoj nisu ni znali da je u njihovu najbližem susjedstvu živio obiteljski nasilnik. Glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Luka Barunčić nije htio potvrditi je li zbog ubojstva osumnjičen 17-godišnji sin, jer je riječ o maloljetniku te nasilništvu u obitelji, pa zakon obvezuje na zaštitu identiteta članova obitelji.

'Muškarac je ubijen hladnim oružjem i svi očevici su u policijskoj postaji, gdje daju iskaze kako bi se utvrdile sve činjenice koje su prethodile tragičnom događaju' izjavio je glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

O težini i broju ozljeda preminulog muškarca glasnogovornik policije nije želio govoriti s obzirom na to je jučer trajalo kriminalističko istraživanje. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene