Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnesena kaznena prijava

Lažnim oglasom za prodaju auta opelješio ženu za 10.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom za kojeg postoji sumnja da je počinio kazneno djelo prijevare.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je 20-godišnjak u namjeri da sebi pribavi nepripadajuću imovinsku korist, u studenom prošle godine na internetskom oglasniku lažno oglasio da prodaje jedno osobno vozilo. Na taj oglas javila se 37-godišnja žena koja mu je u namjeri kupnje predala kaparu u iznosu od 1000 eura, te još 3000 kuna za plaćanje police osiguranja.

Pročitajte i ovo Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga" Skuplja auto osiguranja - 1 nove cijene Novi udar na džepove vozača, poskupljuje bitna stavka: "Nisam primijetio da imamo veći broj prometnih nezgoda i veći rizik"

>> Oprez! Lažni bankarski službenici 'operiraju' po stanovima

Obzirom da je oglas bio lažan i da 20-godišnjak nije vratio novac oštećenoj ženi, protiv njega će se Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu podnijeti kaznena prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene