Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta više tisuća eura

U dva dana tri gotovo identične krađe u Zagrebu, na meti žene: Policija objavila detalje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U dva dana na području Zagreba zabilježene su tri krađe u kojima su pokradene žene na gotovo identičan način. Policija je objavila detalje.

Zagrebačka policija objavila je da su tijekom nedjelje i ponedjeljka zabilježili tri gotovo identične krađe. Meta jednog ili više kradljivaca bile su starije žene i njihov nakit.

U nedjelju oko 9:30 na Trešnjevci u Ulici Ivana Broza nepoznati je počinitelj na ulici prišao 70-godišnjakinji, s vrata joj strgnuo nakit i pobjegao. Vrijednost ukradenog nakita više je stotina eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nove smjernice Nakon niza skandala londonski policajci dobili jasne upute što smiju, a što ne: Nekima se pravila o prostitutkama neće dopasti

Prva krađa u ponedjeljak dogodila se oko 8:45 u centru u Ulici Pavla Radića, na ulici.

Nepoznati je počinitelj prišao 70-godišnjakinji te joj s vrata strgnuo nakit i pobjegao. Vrijednost je ukradenog nakita nekoliko tisuća eura.

Pročitajte i ovo Motor, ilustracija - 3 "Zakon s razlogom postoji" Djeca na motorima i kobne posljedice: "Apelirao bih na roditelje da budu primjer svojoj djeci"

Niti sat vremena kasnije, oko 9:35 na Trešnjevci u Tratinskoj ulici nepoznati je počinitelj došao u prostor poslovnog objekta.

Prišao je 65-godišnjoj vlasnici te joj s vrata strgnuo nakit i pobjegao. I taj je nakit vrijedan nekoliko tisuća eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene