Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postojao paralerni sustav vlasti

Kosor: Ako je Grbić to i rekao, Polančec mi je trebao odmah javiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerki sastanci Polančeca s bivšim premijerom svjedoče o postojanju paralelnog sustava vlasti.

Dan nakon optužbi Damira Polančeca na račun ravnatelja policije Olivera Grbića i vrha HDZ-a oko anonimnih prijava protiv SDP-ovaca, slučaj je komentirala i premijerka Jadranka Kosor.

Pročitajte i ovo Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…" Ilustracija Jedinstvena baza Velika novost za pacijente: Za koji dan s radom počinje novi sustav lijekova, pogledajte koje sve promjene donosi

To što se Polančec sastajao sa Sanaderom kada on više nije obnašao dužnosti, a osvjedočeno je i drugim sastancima, sigurno pokazuje da je postojao paralelni sustav vlasti.

'Zanimljivo mi je da se Polančec sastajao s bivšim premijerom i bivšim predsjednikom stranke u vrijeme kada on više nije obnašao nijednu državnu dužnost. Dakle, to sigurno pokazuje, a osvjedočeno je i drugim sastancima da je postojao paralelni sustav vlasti. Za mene najvažnije je pitanje ako je i bilo takvog poziva ravnatelja policije onda je to trebao odmah meni javiti i o tome me obavijestiti. Za mene je pitanje zašto to nije učinjeno', uzvratila je Kosor novinarima u Polančecovoj Koprivnici prilikom otvaranja radova na remontu pruge Križevci - Koprivnica.

>> Borovec: Policija će ispitati Polančecove optužbe

>> 'Šef policije mi je rekao da bi trebalo pisati anonimne prijave protiv SDP-a'

>> Milanović: Polančecove optužbe su vrlo ozbiljne!

'Općenito, kao što vidite jedna kava čini čuda. Kava koja ljude održava budnima kava koja sklapa nova prijateljstva, nove veze. Sve bi to bilo smiješno da se ne radi o pokušaju zaustavljanja borbe protiv korupcije i borbe protiv kriminala. Ta ideja očito mnoge zaokuplja, a to svakako i na tragu želje da zaustave borbu u svim procesima i da zaustave pregovore za ulazak u EU. To se neće dogoditi, mi ćemo jednakom snagom nastavaiti borbu protiv korupcije i kriminala, ali i u poticanju neovisnih pravnih institucija da rade svoj posao u skladu s hrvatskim zakonima', zaključila je Kosor. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene