Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjeren u istragu

Milanović: Polančecove optužbe su vrlo ozbiljne!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je da su Polančecove optužbe vrlo ozbiljne te kako je uvjeren da će HDZ predložiti osnivanje saborskog istražnog povjerenstva kako bi sprao ljagu sa svog imena.

'Uvjeren sam da će HDZ još danas predložiti osnivanje saborskog istražnog povjerenstva kako bi sprao ljagu sa svog imena i kako ne bi ugrozio ulazak Hrvatske u EU', izjavio je novinarima Milanović u Dubrovniku komentirajući tvrdnju bivšeg potpredsjednika vlade Damira Polančeca da ga je ravnatelj policije Oliver Grbić u rujnu 2009. upozorio kako je protiv HDZ-ovih političara podnesen niz anonimnih kaznenih prijava te da bi vrh vladajuće stranke trebao uzvratiti podnoseći anonimne prijave protiv čelnika oporbenih stranaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekonomska odmazda Zbog Milanovićeve izjave o genocidu poduzetnik iz BiH povlači hrvatsku robu s polica Ivana Petrović stanje u Federaciji Ivana Petrović o izmjenama izbornog zakona u BiH: "Visoki predstavnik Schmidt neće učiniti ništa"

>> 'Šef policije mi je rekao da bi trebalo pisati anonimne prijave protiv SDP-a'

Milanović je kazao kako je riječ o vrlo ozbiljnim optužbama jednog insajdera, odnosno čovjeka koji je sudjelovao na tim sastancima. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene