Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više hitaca iz vatrenog oružja

Kod Zenice ubijen poduzetnik, Hrvat iz središnje Bosne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati poduzetnik iz srednje Bosne Jozo Kafadar ubijen je pod nerazjašnjenim okolnostima u utorak na obiteljskome imanju nedaleko od Zenice, izvijestili su mediji u BiH.

Po riječima glasnogovornice MUP-a Zeničko-dobojske županije, u utorak poslije podne policiji je dojavljeno da je na obiteljskome imanju u selu Šušanj kod Zenice pronađeno mrtvo tijelo Kafadara. Policija je zajedno s državnim odvjetnikom iz Zenice provela očevid, no nisu otkrili pojedinosti o provođenju istrage.

Pročitajte i ovo Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija Tarik Imamović Obitelj ga traži Nestao mladić iz Zenice, posljednji put obitelji se javio iz Zagreba: "Čuo sam kako mu netko govori 'odustani', otad je mobitel isključen"

Po medijskim navodima Kafadar je ubijen s više hitaca iz vatrenog oružja. Njegov rođak je ustvrdio kako je likvidiran dok se odmarao na svome imanju.

U potoku pronađeno tijelo 35-godišnjeg muškarca

Jozo Kafadar bio je je vlasnik tvrtke koja zapošljava 357 djelatnika. Ima razgranatu mrežu trgovina širom zemlje, farme i proizvodnju mlijeka i domaće hrane, benzinske postaje i automobilske salone. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene