Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljski nasilnik ubio oca 3 djece

Policajac ubijen na intervenciji, Knin otkazuje proslavu ulaska u EU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski djelatnik PU šibensko-kninske ubijen je jučer tijekom intervencije u Kijevu, doznaje se od policije.

Šibensko-kninska policija kratko je izvijestila da je jedan građanin oko 20 sati ozlijedio dvojicu policajaca, koji su došli na intervenciju u Kijevo, nakon čega je jedan od njih podlegao ozljedama.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Ubijena studentica iz Osijeka Detalji slučaja Šef policije tvrdi da je njihov kolega studenticu Mihaelu ubio slučajno: "Hvalio se, vadio pištolj, repetirao..."

>> Splićanin držao sve na nogama pomoću - pištolja 'plašljivca

Utvrđeno je da je policajce nožem napao 61-godišnji nasilnik u čiji je stan s kolegom došao intervenirati zbog obiteljskog nasilja. Načelnik policijske uprave Ivica Kostanić u 10:30 dao je izjavu vezano za tragični događaj u Kijevu.

Počinitelj otprije poznat policiji

Vidno potresen, Kostanić je potvrdio da je smrtno stradali policijski službenik otac troje djece. Drugi policajac je ranjen, ali je izvan životne opasnosti. Kostanić je demantirao ranije informacije što se tiče pucnjave tijekom intervencije rekavši da pucnjave nije bilo, no u detalju slučaja nije želio ulaziti. Potvrdio je da je intervencija bila u vezi obiteljskog nasilja te da je počinitelj otprije poznat policiji.

Načelnik Policijske uprave šibensko-kninske je u svoje osobno ime, kako i u ime svih djelatnika Policijske uprave šibensko-kninske izrazio najdublju i najiskreniju sućut obitelji preminulog policijskog službenika, a obitelji drugog policijskog službenika izrazio je nadu u njegov što brži oporavak. Istaknuo je da je ovaj događaj potresao sve policijske službenike, jer je policija kao jedna obitelj i ova tragedija je za policiju veliki gubitak. 

Knin otkazao proslavu ulaska u EU

Nad 61-godišnjakom iz Kijeva provodi se kriminalističko istraživanje zbog sumnje na kaznena djelo ubojstva i ubojstva u pokušaju.

Zbog ovog tragičnog događaja kninska gradonačelnica Josipa Rimac odlučila je otkazati središnju proslavu na glavnom gradskom trgu povodom ulaska Hrvatske u EU, potrđeno nam je u Gradskoj upravi. 'Ova tragedija sve nas je pogodila s obzirom da su obojica policajaca od Oluje u službi, s obiteljima žive u Kninu, a preminuli policajac otac je troje djece te smo odlučili otkazati proslavu. To je velik dan za Hrvatsku koji smo čekali više od 20 godina, ali moramo se solidarizirati s obitelji stradalog policajca koja tuguje', rekla je za Šibenski portal Josipa Rimac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene