Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kakav otac takav sin: Željko Žužić vozio pijan s 2,75 promila alkohola u krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći sa 29. na 30. svibnja Željka Žužića, poznatog poduzetnika i oca Hrvoja Žužića, koji je u kolovozu prošle godine u pijanom stanju izazvao nesreću u kojoj je poginula 19-godišnja Ružica Pavić, policija je uhvatila kako vozi automobil s 2,75 promila alkohola u krvi.

Žužić je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 7.000,00 kn zato jer je utvrđeno da je upravljao osobnim vozilom u vrijeme dok mu je bila privremeno oduzeta vozačka dozvola i bio je pod utjecajem alkohola (2,75g/kg). Primjenjena je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima 'B' kategorije u trajanju od 6 mjeseci. Presuda nije pravomoćna jer je kažnjeni izjavio žalbu, stoji u dopisu kojega smo primili od predsjednice Prekršajnog suda u Zagrebu, Ane Krleže Jurišić.

Pročitajte i ovo Ohad Munder poletio ocu u zagrljaj bio u zatočeništvu hamasa VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak u kojem je oteti dječak nakon sedam tjedana poletio ocu u zagrljaj Slika nije dostupna Velika Gorica Željku Žužiću u sporu sudi vlastita supruga?


Vlasnik Soliduma te je noći tako dvaput zaustavljen - prvi put odbio je alkotestiranje i udaljio se unatoč tome što su ga policajci isključili iz prometa, no kada je zaustavljen drugi puta odveden je u Jedinicu za zadržavanje.

>> Željko Žužić: 'Hrvoje je povučen i skroman mladić'

Njegov 23-godišnji sin, podsjetimo, služi petogodišnju kaznu zbog izazivanja nesreće u kojoj je smrtno stradala putnica u drugome vozilu, dok je njezin dečko teško ozlijeđen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene