Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje u Petrinji

Petrinja: Pet puta ubo suprugu nožem, zapalio kuću pa pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros u 6 sati u selu Miočinovići, pokraj Petrinje, došlo je do obračuna nevjenčanih supružnika. J. D. star 56 godina nožem je u obiteljskoj kući 49-godišnjoj D.M. zadao pet ubodnih rana.

Nesretna žena zadobila je tri uboda nožem u prsa, jedan u bedro i jedan u potkoljenicu. Nalazi se u šok sobi Opće bolnice u Sisku. 'Njezino stanje zasad je stabilno, no radi se o teškim tjelesnim ozljedama i još uvijek ne možemo reći da je izvan životne opasnosti', rekao je za Dnevnik.hr dr. Hatić, dežurni liječnik intenzivnog odjela sisačke Opće bolnice.

Pročitajte i ovo Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“ Potres kod Siska Zatreslo se Potres u blizini Siska: "Ovo je gadno streslo! Skoro sam pala sa stolca"

Nakon uboda nožem žena je iskočila kroz prozor kuće i od susjeda zatražila pomoć, a suprug je zapalio unutrašnjost kuće i otišao u nepoznatom smjeru. Iva Hranitelj, glasnogovornica PU sisačko-moslavačke, rekla je kako za napadačem intenzivno traga interventna policija iz Siska te sav sastav petrinjske policije. Vatrogasci iz Petrinje ugasili su požar, a Hitna pomoć je u sisačku bolnicu odvezla teško ranjenu ženu.

Nevjenčani bračni par otprije je poznat policiji. Naime, policja je već dva puta morala intervenirati zbog nasilničkog ponašanja u obitelji. Zadnji se dogodio početkom travnja kada je J. D. prijetio samoubojstvom, nakon čega je smješten na psihijatrijski odjel bolnice u Popovači.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene