Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi unutarnji nadzor

Horor u KB Sveti Duh: Žena čekala na hitnoj, ugušila se jedući pecivo

Aktualno Galerija KB Sveti duh KB Sveti duh Foto: DNEVNIK.hr Sveti duh - 1 Sveti duh - 1 Foto: DNEVNIK.hr Klinička bolnica Sveti Duh Klinička bolnica Sveti Duh Foto: DNEVNIK.hr +0 Sveti duh - 2 Galerija 1/4 >>
Klinička bolnica Sveti Duh potvrdila je u nedjelju unutarnji nadzor zbog smrti pacijentice gušenjem ovoga mjeseca na Hitnom bolničkom prijemu.

Novi nevjerojatan smrtni slučaj u prostoru hitne pomoći na zagrebačkom Svetom Duhu.

Pacijentica je na Sveti Duh došla s uganućem skočnog zgloba da bi čekajući obradu - preminula zbog gušenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Stalno sam tužan" Ovo je najtužniji čovjek na svijetu: Ono što radi svaku večer slama srce. "Prvo će to vidjeti..."

Naime, nakon pregleda - smjestili su je u boks gdje je čekala imobilizaciju i nitko nije vidio da se guši pecivom. Reanimirali su je, a nakon tjedan dana provedenih na aparatima je umrla.

Iz bolnice poručuju da su pokrenuli unutarnji nadzor. A očitovanje bolnice očekuje i ministar Vili Beroš.

Pročitajte i ovo Tomislav Dujmenović i pacijentice sisačke bolnice Beroš šalje inspekciju Konačno objavljeni rezultati nadzora u sisačkoj bolnici, ali i dalje nema jednog važnog objašnjenja

"Potvrđujemo da je u petak 9. lipnja Upravi KBSD prijavljen neželjeni događaj – reanimacija pacijentice zbog gušenja. Uprava Bolnice je u ponedjeljak 12. lipnja pokrenula postupak unutarnjeg nadzora, kako bi dobila cjelovit i meritoran uvid u slučaj. O rezultatima postupka izvijestit ćemo javnost“, priopćili su iz bolnice.

"Izražavamo sućut obitelji preminule pacijentice te u potpunosti podržavamo njihova nastojanja da dobiju odgovore i pronađu mir“, dodali su.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene