Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apel građanima

FOTO Policija traži razbojnika, snimljen kako upada u otkupni ured i ljekarnu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija građane moli za pomoć u potrazi za muškarcem kojeg su nadzorne kamere snimile kako naoružan upada u jedan otkupni ured i ljekarnu.

Zagrebačka je policija uputila apel građanima za pomoć u slučaju oružanog razbojništva počinjenog još 6. kolovoza u jednom uredu za otkup zlata te 13. kolovoza u jednoj ljekarni.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča"

>> Policija traga za razbojnicom koja je opljačkala banku na Savskoj

'Osumnjičeni je starosti 40 do 50 godina, visine oko 170-175 cm, mršave tjelesne građe, ispijenog lica, tamnije puti, ravne smeđe i prosijede kose dužine do uha i šiškama do pola čela, frizura tzv. 'talijanka', preko ramena nosi torbicu, a prijetio je crnim pištoljem NN marke i kalibra', stoji u policijskom priopćenju.

Nadzorne su ga kamere snimile na obje lokacije - u otkupnom uredu u Vlaškoj ulici te ispred ljekarne na Poljani Zvonimira Dražića.

Identitet muškarca policiji nije poznat, a sve građane koji ga prepoznaju ili imaju bilo kakvu informaciju o njemu pozivaju da se jave na broj telefona 192 ili elektroničkom poštom na adresu zagrebacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene