Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga se nastavlja

Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča"

Ivana Ilić
Ivana Ilić Foto: Facebook
Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilića koja je nestala prije točno sedam dana u Banjskom Polju u Srbiji i dalje traje. Policija i dalje pretražuje mjesto nestanka, ali se istraga proširila i na Austriju, od kuda je stigao video na kojem se nalazi djevojčica koja sliči nestaloj Danki u pratnji dviju žena.

Potraga za malenom djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala prije tjedan dana u Banjskom Polju i dalje traje. Policija neprestano pretražuje mjesto nestanka, analizira sve tragove, a jedan dio istrage usmjeren je i na video koji je srpski državljanin snimio u Beču, a na kojem se navodno nalazi nestala Danka.

Ivana Ilić, majka nestale djevojčice, prvi put od kada je Danka nestala otkriva za Nova.rs je li pogledala snimku na kojoj je navodno djevojčica, ali i koliko je pogađaju medijska nagađanja da iza djetetovog nestanka stoji upravo ona.

Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dijete što prije vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne neistine.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

"Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što prije pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga", navodi potištena Ivana.

Ivana Ilić Danka Ilić Foto: Društvene mreže/Screenshot

Otkrila je i što se krije iza pisanja pojedinih tabloida da je vještačenjem njenog mobitela otkriveno da je pretraživala granične prelaze s Rumunjskom, ali i koliko može kazneno odgovarati.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Istraga u Austriji Bečka policija za DNEVNIK.hr o nestanku male Danke: "Razgovarali smo sa svjedokom i pregledali snimku..."

"Mobitel je bio na vještačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dijete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti", kaže Ivana za Nova.rs.

Na pitanje da li je pogledala snimku iz Beča, na kojoj je navodno njezina kćer, Ivana je odgovorila potvrdno.

Pročitajte i ovo Igor Jurić - 2 Centar za nestalu i zlostavljanu djecu Igor Jurić za Dnevnik Nove TV: "Postoji osnovana sumnja da je dijete izvan zemlje. Ovo je nada i slamka spasa"

"Snimku sam pogledala, ali zbog tijeka istrage ne smijem komentirati. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što prije zagrliti naše dijete", navodi majka nestale Danke i kaže da na drugu opciju, osim da je njezino dijete dobro, ne želi ni pomisliti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene