Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli pomoć

FOTO Prepoznajete li ove muškarce?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva su muškarca krala parfeme u jednoj trgovini u Crikvenici, a sada je policija objavila i njihove fotografije.

Crikvenička policija provodi kriminalističko istraživanje krađe 5. kolovoza 2014. godine u trgovini u Ulici braće Brozičević u Crikvenici.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain

Policija je objavila fotografije mogućih počinitelja koji su iz ove trgovine otuđili parfeme poznatih robnih marki čime je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu oštećena za nekoliko tisuća kuna.

Prema dosadašnjim saznanjima radi se o dvojici muškaraca, od kojih je jedan starosti između 40 i 50 godina, jače tjelesne građe, odjeven u crvenu polo majicu s šilt-kapom na glavi i sunčanim naočalama te torbicom preko ramena. Drugi je starosti oko 35 godina, srednje tjelesne građe, odjeven u plavu polo majicu s šilt-kapom na glavi i sunčanim naočalama te ruksakom na leđima.

Gradonačelniku ukrali psa, a potom ga ucjenjivali: 'Daj nam pišljivih 100 eura za informacije'

Policija moli građane ukoliko raspolažu informacijama o osobama s fotografija da obavijestite Policijsku postaju Crikvenica na telefon 051/439 010 ili 439 039, njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192.

Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene