Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nanesena mi je nepravda'

Fatalna ujna: Gajila sam osjećaje prema nećaku, ali znala sam da to nigdje ne vodi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nanesena mi je velika nepravda! Izgubila sam muža, a onda sam završila u zatvoru, optužena za njegovo ubojstvo.

Time se riječima branila pred splitskim sudom Slađana Novoselnik, u javnosti nazvana 'fatalna ujna' koja je s maloljetnim nećakom optužena za ubojstvo svoga supruga Domagoja prošlog ljeta na Hvaru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zločin iz strasti 'Fatalnoj ujni' 22 godine zatvora zbog ubojstva supruga, nećaku 10 Slika nije dostupna Ubojstvo na Hvaru Fatalna ujna angažirala Doris Koštu

Optužba sedamnaestogodišnjeg nećaka tereti za teško ubojstvo iz osobito niskih pobuda, za što bi mogao dobiti do 10 godina zatvora, a nju za poticanje na ubojstvo za što je predviđena kazna dugotrajnog zatvora, do 40 godina. Slađana je pred splitskim sudom priznala jedino kako je gajila određene osjećaje prema malodobnom nećaku, ali je, tvrdi, znala da to nikamo ne vodi. Negira da je nagovarala mladića na ubojstvo ujaka, odnosno njezinog supruga.

>> Hvar: Ujna i nećak optuženi za ubojstvo

Po njezinim tvrdnjama ne zna što  se dogodilo jer je popila šampanjac i zaspala, a kada se probudila muž joj je bio već proboden nožem u prsa. Prije početka suđenja, koje je zbog zaštite malodobnog optuženika zatvoreno za javnost, Slađani Novoselnik je punomoć otkazao njezin dosadašnji odvjetnik Željko Gulišija. Kaže da razlog nije osobito važan, ali da imaju različite koncepcije njezine obrane. Inače, Slađana Novoselnik obranu je u sudnici iznosila gotovo tri sata.

Požalila se i na tretman u medijima za koje tvrdi kako su je osudili i prije suđenja .U petak je svjedočila i Višnja Novoselnik, majka ubijenoga Domagoja i baka maloljetnika optuženog za njegovo ubojstvo. Živjela je s Domagojem, Slađanom i njihovom kćerkicom na Hvaru, gdje joj je sin bio ugledan poduzetnik, cijenjen i omiljen među mještanima. Za ubojstvo sina okrivljuje nevjestu s kojom je Domagoj i ranije imao problema. Ubojstvo se dogodilo 30. srpnja 2011. U Vrsniku na Hvaru. Malodobnik je pred istražnim sucem priznao vezu s ujnom, kao i to da joj je kazao što će učiniti. (VLM Agencija)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene