Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo na Hvaru

Fatalna ujna angažirala Doris Koštu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je suđenje Slađani Novoselnik i njezinu malodobnom nećaku ušlo u završnu fazu, optužena, u javnosti poznata kao fatalna ujna, odlučila je promijeniti odvjetnika.

Borisa Miloševića koji ju je zastupao po službenoj dužnosti nakon što se u koncepciji obrane razišla s braniteljem Željkom Gulišijom, danas je zamijenila Doris Košta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gnjusan zločin Mačku oderala i samljela je u blenderu, a onda je odlučila ubiti mladog inženjera: "Nije to bila reakcija ni greška..." Ilustracija Osuđen je Pretukao kćer pa jeo brzu hranu dok je ona umirala, njezino tijelo nikad nije nađeno: "On je čudovište i zaslužuje provesti ostatak života u zatvoru"

'Ne bih to htio komentirati', kazao je Milošević.Suđenje za ubojstvo Slađanina supruga Domogoja Novoselnika počelo je u siječnju. No, prva rasprava bila je odgođena jer je fatalna ujna zatražila izuzeće suca Vladimira Živaljića.

>> Fatalna ujna: Gajila sam osjećaje prema nećaku, ali znala sam da to nigdje ne vodi

Zamjerila mu je što je bivši tužitelj USKOK-a pa se plašila da će i nju unaprijed osuditi. No, zahtjev joj je odbijen pa je početkom ožujka tri sata iznosila obranu pred sucem Živaljićem.

Rekla je da je kobnog dana popila šampanjac pa ne zna što se dogodilo jer je njezin muž već bio proboden u prsa kad se probudila. Za vezu s nećakom kazala je da je znala da nikamo ne vodi. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene