Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Novac prokockali

Dvojica Zadrana hakirali Facebook profile i prevarama se domogli 12.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica Zadrana tražili su prijatelje vlasnika hakiranih profila da im na račune otvorene u sportskoj kladionici uplate iznose od nekoliko stotina kuna i te novce bi potom ili prokockali ili potrošili.

Dvojac Zadrana, 18-godišnjak i 16-godišnjak u proteklih su nekoliko mjeseci provalili u Facebook profile više desetaka osoba s područja cijele Hrvatske i lažno se predstavljajući njihove su prijatelje oštetili za 12.000 kuna.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan

IZRAČUNAJTE koliko ste dosad proveli vremena na Facebooku

Naime, prijatelje vlasnika hakiranih profila su tražili da im na račune otvorene u sportskoj kladionici, uplate iznose od nekoliko stotina kuna i te novce bi potom ili prokockali ili potrošili.

"Na ovaj način dvojac je neovlašteno stekao iznos od preko 10 tisuća kuna, a prema njima podnosi se posebno izvješće Državnom odvjetništvu za mladež zbog računalne prijevare", istakli su iz zadarske policije. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene