Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KALKULATOR

IZRAČUNAJTE koliko ste dosad proveli vremena na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doznajte koliko ste od prijave na Facebook pa do danas proveli vremena na ovoj najpoznatijoj društvenoj mreži. Spremni?

Facebook idućeg tjedna slavi 10 godina postojanja, a od tamne studentske sobe Marka Zuckerberga, gdje je stvoren 4. veljače 2004. godine, do danas, privukao je 1,1 milijardu korisnika diljem svijeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Znate li što je Tokelen? Izračunajte plaćate li koliko ste potrošili! Slika nije dostupna Zabava za parove Muški kalkulator: Izračunajte koliko zapravo vrijedi vaša izabranica!

Svi statusi na Facebooku, sve fotografije, lajkovi i druge stvari vezane za tu društvenu mrežu, ili bolje rečeno, sve aktivnosti na Facebooku, u proteklih deset godina, uzele su mnogim korisnicima puno vremena u životu.

Online izdanje časopisa Time napravilo je jednostavan kalkulator vremena provedenog na Facebooku za svakog pojedinog korisnika, koji želi doznati koliko je dana u tih deset godina ili bolje rečno, od prijave na Facebook, izgubio na toj društvenoj mreži ukupno gledano.

Facebook bi do 2017. mogao izgubiti 80 posto korisnika

Iako Facebook ne objavljuje podatke koliko često se korisnici prijavljuju na tu društvenu mrežu te koliko vremena provode na njoj, možete se kladiti da oni imaju tu informaciju. U tom smislu, Time je predstavio jednostavnu aplikaciju, koja prolazi kroz svaku vašu objavu na Facebooku.

Otkrijte koliko ste vremena izgubili na Facebooku OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene