Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kada srce kaže ljeto, kaže nasilje

Dubrovnik: Mladi nasilnik pretukao Južnoafrikanca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su trojica mladića iz Dubrovnika u dobi od 18 do 19 godina počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja, a jedan od njih se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 33-godišnjem državljaninu Južnoafričke Republike.

Utvrđeno je da su njih trojica u noći s četvrtka na petak na parkiralištu hotela Epidaurus u Cavtatu presreli i prepriječili put 33-godišnjem stranom državljaninu, koji je bio u društvu s dvojicom državljana RH, a zatim ih i fizički napali. Jedan od osumnjičenih 33-godišnjem je Južnoafrikancu nanio teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

Dolaskom na mjesto događaja oko 2,40 sati policijski službenici su zatekli ozlijeđenoga 33-godišnjaka, kojemu su u dubrovačkoj bolnici konstatirane teže ozljede. Protiv trojice osumnjičenih slijede kaznene prijave. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene