Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drežnik Grad

U prometnoj nesreći smrtno stradala žena, ozlijeđene dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 16 sati na državnoj cesti D1 kod mjesta Drežnik Grad u Karlovačkoj županiji dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

U sudaru dvaju osobnih automobila, karlovačkih i zagrebačkih registracijskih oznaka, poginula je jedna žena a još dvije osobe su ozlijeđene, izvijestila je karlovačka Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Prometna nesreća, ilustracija nedaleko Knina Policija objavila detalje teške nesreće: Kod Knina poginuo vozač

Očevidom, koji vodi karlovački zamjenik županijskoga državnog odvjetništva Dubravko Skolan, tek treba utvrditi uzrok sudara.

"Na žalost još jedna smrt na cestama. Za sada mogu reći samo da je jedna žena poginula u sudaru dva vozila te da se čini da dvije ozlijeđene osobe nisu životno ugrožene. Sve ostalo tek trebamo utvrditi", rekao je Skolan Hini telefonom na putu do mjesta prometne nesreće gdje se provodi očevid. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene