Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzimala majčine lijekove

Majka uhićena zbog ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija sumnja da je majka redovito kćerki davala svoje lijekove

Policija je majku dvogodišnje djevojčice iz Rijeke koja je prošle srijede preminula nakon što je uzela veću količinu antidepresiva optužila za teško ubojstvo djeteta, donosi Večernji list. Uhićena je nakon što je u četvrtak izašla iz bolnice, a tijelu djevojčice pronađeni su tragovi više vrsta kemijskih tvari, koji su se nalazili u lijekovima koje je konzumirala majka.

Istragom je odbačena mogućnost nesretnog slučaja, odnosno da je djevojčica sama uzela antidepresive, te su sumnja da je majka redovito djevojčici sama davala svoje lijekove.

>> Djevojčica (2) iz Rijeke umrla jer je popila veliku količinu antidepresiva?

Za tragediju se doznalo kada je majka nazvala Hitnu pomoć prošle srijede i kazala kako je pronašla mrtvu kćer u stanu. No, tada je otkriveno da je djevojčica umrla noć prije. Obitelj je jedno vrijeme bila pod nadzorom Centra za socijalnu skrb i to na traženje oca, koji je i sam ovisnik.

Centar za socijalnu skrb navodno je u više navrata dobio prijavu o problemima i nasilju u ovoj obitelji, a nekoliko su puta i intervenirali. Međutim, kako donosi Večernji list, policija istražuje i Centar jer navodno u posljednjih godinu dana nisu intervenirali u obitelji jer navodno nisu dobili nijednu prijavu..

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene