Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad krajem rujna

Četvorica pritvorena zbog paljenja Uberovog taksija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u srijedu izvijestila da je uhitila i pritvorskom nadzorniku predala četiri osobe koje sumnjiči da su u rujnu zapalili automobil taksista Ubera na zagrebačkom Vrbiku.

U priopćenju na svojoj internetskoj stranici zagrebačka policija izvijestila je da je dovršila kriminalističko istraživanje nad četiri osumnjičene osobe u dobi od 28, 33, 39 i 40 godina.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Terete ih da su 27. rujna oko 1.35 sati prišli automobilu zaustavljenom u Ulici Ivana Lučića izudarali ga palicama i potom kroz razbijen prozor ubacili "najvjerojatnije zapaljenu signalnu baklju tzv. bengalku".

U automobilu se najprije zapalila tkanina na sjedalima, a vatra se ubrzo proširila na unutrašnjost i stražnji vanjski dio vozila. Vandali su, prema tvrdnjama policije, na automobilu istovremeno probili i razrezali gume.

"Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe su predane pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeto je posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave", izvijestila je policija koja uhićene tereti za "dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom" na štetu 36-godišnjeg vozača.

Prema pisanju medija napadači na Uber taksi bili su maskirani, a vozač je umalo izgorio. Kada su vidjeli da je automobil planuo napadači su se navodno razbježali po okolnim ulicama. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene