Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac i sin teško ozlijeđeni

VIDEO - TRAGEDIJA NA PRUZI: Poginuo vozač, majka i dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U naletu teretnog vlaka na automobil na pružnom prijelazu Čistine između Otoka i Spačve nastradala je obitelj, čija su tri člana poginula i dva su teško ozlijeđena, te prijatelj koji ih je vozio i koji je u nesreći također izgubio život.

Teška nesreća dogodila se u nedjelju 13:05 sati na željezničko-cestovnom prijelazu Čistine između Otoka i Spačve na pruzi Vinkovci-Drenovci-državna granica.

Pod teretni vlak HŽ Carga podletio je osobni automobil. Pri tome su četiri osobe smrtno stradale, a dvije su teško ozlijeđene. Prema riječima mještana Otoka, radi se o jednoj obitelji i njihovom prijatelju, koji ih je iz Bošnjaka vozio u Otok, gdje su živjeli.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Slika nije dostupna U Makedoniju stigli iz Grčke Tragedija na pruzi: 14 imigranata poginulo u naletu vlaka

U automobilu su smrtno stradali 43-godišnja majka, 15-godišnji sin i 17-godišnja kćerka, a 44-godišnji otac i 10-godišnji sin teško su ozlijeđeni. Prijatelj koji ih je vozio je također izgubio život.

Teško ozlijeđeni otac i sin bore se za život.

Iako je sporni prijelaz osiguran cestovnim prometnim znakovima Andrijinim križem i znakom "stop", građani upozoravaju da je prijelaz i dalje opasan. Reporterka Dnevnika Nove TV Anita Martinović naglasila je da prijelaz nije osvijetljen te da građani noću taj dio moraju prelaziti u potpunom mraku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene