Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bori se za život

Mladić pronađen na parkiralištu ipak pretučen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je istragom otkrila da je 19-godišnjak brutalno pretukao 16-godišnjaka u nedjelju ujutro pronađenog u nesavjesnom stanju na parkiralištu trgovačkog centra.

16-godišnjak je bio na rođendanu u napuštenom atomskom skloništu jedne zgrade kada je osumnjičeni 19-godišnjak došao u sukob s jednim 17-godišnjakom. Usred tučnjave 19-godišnjak je pao na 16-godišnjaka te su oboje završili na podu. U bijesu je pomahnitali 19-godišnjak bez posebnog razloga iscipelario 16-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Tek tada prijatelji nasilnog 19-godišnjaka primjetili su da tom mladiću nije dobro, pa su ga izveli iz skloništa. Iako je mladić teturao i pokazivao znakove fizičke slabosti smjestili su ga na klupicu, a nedugo zatim i ukrcali na tramvaj koji vozi prema njegovoj kući. Pretučeni dječak je imao teške ozljede glave te se već u tramvaju počeo osjećati loše pa je izašao na tramvajskoj stanici prije njegove. Ujutro su ga pronašli na tramvajskoj stanici u nesvjesnom stanju.

>> Još se ne zna uzrok ozljeda pronađenog 16-godišnjaka

>> Mladić pronađen na parkiralištu još u životnoj opasnosti

Iz Klinike za dječje bolesti saznajemo da se 16-godišnjaku danas još pogoršalo zdravstveno stanje te se i dalje bori za život. Život mu je u opasnosti zbog oštećenja mozga do kojeg je došlo zbog otekline i krvarenja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene