Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladi kreativci

Više rade za inozemstvo nego za domaće klijente

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bolja Hrvatska koju večeras imate priliku pogledati ne dolazi iz Zagreba, Osijeka, Rijeke, nego iz potpuno neočekivanog – Siska Grada u kojem je gospodarstvo u potpunom kolapsu.

Uspjeli smo pronaći uspješnu tvrtku u kojoj mladi kreativci rade tako dobar posao s web-dizajnom da gotovo više rade za inozemstvo nego za domaće klijente. Osvojili su desetke nagrada na prestižnim američkim strukovnim festivalima, a na stranicama koje oni dizajniraju – informiraju se ljudi u Kanadi, SAD-u, Nizozemskoj, Australiji, Sejšelima, Njemačkoj, Zanzibaru…

Pročitajte i ovo Zapaljena kuća u Sisku policija traži počinitelja Ostali su bez svega i trebaju vašu pomoć! Zapalili su im kuću dok je u njoj bilo jedanaestero djece: "Ne znamo gdje ćemo spavati" Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti''

>> Student pokrenuo biznis i sada zapošljava 8 ljudi

U njemačkom Minhenu upravo otvaraju podružnicu, a zatim i u Francuskoj. Bolju Hrvatku pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene