Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Jelena ima 22 godine, a iza nje je već sada pet knjiga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jelena Pervan nova je zvijezda dječje književne scene, a posebno mjesto među njezinim knjigama zauzima ona posljednja posvećena klaunovima doktorima.

Ljeto i školski praznici idealni su da bi se nadoknadio barem dio onoga što se ne stigne tijekom godine. Pa tako i pročita koja knjiga.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska 25.03.2024. - 5 Bolja Hrvatska Kad ne izrađuje nagrađivanu tjesteninu, radi u vrtu, a prepreka mu nisu ni godine ni autizam: "Takvo se dijete rađa valjda jednom u 1000 godina" Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti''

Čitatelji bi posegnuti mogli za hit knjigama Jelene Pervan - 22-godišnje studentice novinarstva. Pjegava i Brbljava Iva, Hrkalo, samo su neke.

Ipak, posebno mjesto zauzima ona - Doktor Crveni nos. Napisana je za klaunove doktore. Mlada spisateljica osvojila je i nas te dospjela u rubriku Bolja Hrvatska.

Dječja književna scena ima novu zvijezdu. Prvu knjigu napisala je još kao tinejdžerica, a iza nje je već sada 5 knjiga. U svijet mašte čitatelje uvodi knjigama Pjegava i Brbljava Iva, Hrkalo i Hrkalo kamilica.

Iva Tolić: Hrvatica među TOP 40 najboljih biologa svijeta!

Ipak posebno mjesto zauzima ona posljednja - Doktor Crveni nos. Posvećena je klaunovima doktorima i njihovom projektu u sklopu kojeg obilaze djecu koja se nalaze na liječenju u bolnicima. Sve ima humanitarnu notu jer prihod od prodaje slikovnice ide upravo za financiranje rada klaunova doktora.

Više o Jeleni doznajte u video prilogu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene