Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zafrkancija po cestama Rima i okolice

Lamborghini Aventador

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lamborghini automobile vrlo je teško vidjeti na našim cestama. Zato je vrlo lijepo vidjeti razne video klipove koji se pojavljuju na internetu. Mi vam sada donosimo novi i par starih filmića novog Lamba!

Nakon što je Lamborghini umirovio Murcielago na njegovo mjesto stupio je novi razjareni bik pod imenom Aventador.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u Italiji Trkača do smrti izgrizli rotvajleri: Pronašli ga u parku, imao je duboke rane na licu i rukama Slika nije dostupna Putovanja za Uskrs i 1. svibanj

Već i vrapci na grani znaju sve o ovome automobilu, ali evo i malog podsjetnika: Lamborghini Aventador LP700-4 pokreće novi 6.5-litreni V12 motor koji razvija 700 KS pri 8.250 okr/min i 690 Nm okretnog momenta pri 5.500 okr/min. Uparen je sa 7-stupanjskim robotiziranim ručnim mjenjačem koji snagu prenosi na sva četiri kotača. S težinom od svega 1.575 kg (43% sprijeda i 57% straga), sprint do 100 km/h traje samo 2,9 sekunde uz maksimalnu brzinu od 350 km/h.

>> Aventador rasprodan, a 918 Spyder najskuplji ikad

Lamborghini nam opet donosi snimke najnovijeg dodatka svojoj ergeli. Ovaj zadnji video uradak prikazuje dva Aventador modela kako klize po prekrasnim ulicama Rima i njegovoj okolici.
 


Odmah vam dodajemo i par starijih video klipova. U prvom se vidi kako je Lamborghini nedavno dostavio jedan od prvih proizvedenih primjeraka svoje nove zvijezde na novu adresu u jedno zastupništvo u Berlinu, prilikom čega su uspijeli zaustaviti sav promet i stvoriti popriličnu gužvu na ulici. Međutim, čini se da nikome nije pretjerano zasmetala gužva pa niti sretniku za volanom, pogotovo nakon što su čuli paljenje 6,5-litrene V12 beštije ispod poklopca novog Aventadora.
 

 

U drugom filmiću, možemo vidjeti trominutni video klip u kojemu Aventador izbjegava raznorazne prirodne katastrofe poput potresa i oluja. Ne zna se što je ljepše u ovom video klipu – fantastična kompjuterska animacija ili nevjerojatne snimke novog Aventadora koji je zaista prava nepokolebljiva sila.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene