Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Procurile fotke Mercedes-Benza CLA 45 AMG

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Netom prije premijere u New Yorku Mercedes-Benz pokazao nam je kako izgleda fenomenalni CLA 45 AMG.

Ovih dana Mercedes-Benz ima jako puno posla. Prvo su izbacili slike novog interijera nadolazeće S klase a sada su nas počastili sa novim CLA 45 AMG-om koji će službenu premijeru imati na auto salonu u New Yorku krajem ovog mjeseca.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

Novi CLA 45 AMG dolazi s upečatljivim aerodinamičkim paketom i većim alu naplatcima dok je interijer također više naglašeno sportski s ukrasnim detaljima od karbona, a bitna promjena dolazi i u obliku drugačijeg podešenja šasije kao odgovor na performansni potencijal AMG-a.

►►►   Avangardan coupeovski dizajn s četiri vrata - Mercedes-Benz CLA

►►►   Najmanji Mercedes postao opasan trkač

Pod poklopcem motora novi CLA 45 AMG imati će 2.0-litreni četverocilindrični turbo motor sa 360 KS i 450 Nm okretnog momenta koji će se na pogonske kotače prenositi putem 7-stupanjskog mjenjača s dvije spojke.

Ranije ovog mjeseca na međunarodnom auto salonu u Ženevi, njemački proizvođač automobila potvrdio je da će novi CLA 45 AMG od nule do 100 km/h sprintati za 4.8 sekundi uz maksimalnu brzinu od 250 km/h.

Službena premijera najnovijeg modela iz AMG-a zakazana je za međunarodni auto salon u New Yorku, gdje ćemo saznati i sve ostale tehničke detalje a do tada uživajte u foto galeriji ove ubojito privlačne coupeovske limuzine CLA 45 AMG!

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene