Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova igračka za dnevni boravak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napokon prava stvar za okorjele ljubitelje video igara – predstavljamo vam vrhunski igrači simulator tvrtke Motion Simulation, u suradnji sa tvrtkom Ariel Atom.

Nakon vrlo uspješne premijere Motion Simulation TL1 simulatora na Gadget Show Live eventu u Birminghamu, tvrtka Motion Simulation i službeno je potvrdila da će TL1 Racing, Flight and First-Person Shooter Simulator krenuti u prodaju u lipnju ove godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Motion Simulation TL1 osmišljen je kako za upotrebu kod kuće tako i za komercijalne svrhe pri čemu se velika pažnja poklanja okolini u kojoj će simulator biti korišten. Obzirom da je simulator vrlo lagan za sastavljanje/rastavljanje te tako i transport, lako ga je unijeti u dnevni boravak neovisno o dimenzijama vrata.

Bez obzira da li se simulator koristi kao zasebna jedinica za vježbu za profesionalne vozače utrka ili pilote, ili za ultimativno 'gamersko' iskustvo koje je također moguće i u paru s više simulatora ako se želite sa svojim prijateljima utrkivati u stvarnom vremenu, Motion Simulation TL1 garantirano pruža najrealnije iskustvo koje postoji, osim naravno prave stvari.

''Oduvijek je postojao jaz u kvaliteti iskustva između softverskih i hardverskih komponenti simulatora, poput ekrana, kokpita, upravljača i papučica,'' objašnjava osnivač Jonathan Bell. ''Tehnologija i informacije su ugrađene u softver, međutim vizualni prikaz i okolina gotovo uvijek bi umanjivali osjećaj stvarnosti i uzbuđenja. Svakoj pojedinoj komponenti simulatora zato smo posvetili veliku pažnju ne bi li osigurali da kupci dobiju najrealnije moguće iskustvo dostupno na tržištu danas. Naš je cilj da simulator bude što više nalik na pravu stvar a TL1 samo je početak,'' dodaje Bell.

Spomenuti proizvodi dizajnirani su, razvijeni i proizvedeni u Ujedinjenom Kraljevstvu u suradnji s proizvođačem automobila Ariel Motor Company, imenom iza jednog od najbržih automobila na svijetu, Ariel Atoma. TL1 simulator jedinstven je po tome što je to prvi takav proizvod koji koristi prenosivi ovalni projekcijski ekran od 180 stupnjeva uz kokpit s podesivim položajem sjedenja.

Motion Simulation TL1 namijenjen je širokom rasponu korisnika, od profesionalnih vozača utrka, entuzijastičnih 'gamera' do onih koji traže najkvalitetnije i najrealnije simulacijsko iskustvo dostupno na tržištu. Na prvi pogled, vjerujemo da nitko neće biti razočaran.

TL1 simulator pruža doista stimulativno iskustvo virtualne realnosti uz pomoć tri HD projektora koji zajedno tvore jednu sliku od 7 milijuna piksela. S dva metra širine i pogledom od 180 stupnjeva, Motion Simulation garantira osjećaj stvarnosti, bez obzira da li slijećete Airbusom ili pucate tenkom.

Jedinstven sustav sjedenja omogućava prilagodbu sjedala od Touring i GT automobila do Eurofighter mlaznog aviona pa sve do ekstremnih položaja sjedala kao u Starfighteru ili bolidu Formule 1. Uz ponajbolji simulacijski softver na svijetu koji uključuje laserski skenirane prikaze trkaćih staza koji su istovjetni do unutar 2mm, Motion Simulation TL1 kopira kompletno vozačko iskustvo do najmanje rupe i grbe na cesti.

Spomenuti simulator kompatibilan je s osobnim kompjuterima i igraćim konzolama poput PS3 i Xbox 360, a dostupan je u raznim konfiguracijama i bojama. TL1 simulator tako se može naručiti samo s kokpitom (TL1c) do cijele plug-and-play TL1 jedinice s kućištem, ekranima, kokpitom, PC-om, projektorima, profesionalnim kontrolama i softverom. Razne opcije omogućuju kupcima da naruče svoj TL1 koji u potpunosti odgovara njihovim željama i namjeni.

TL1 Full Simulator prodavati će se pri cijeni od 11.500 britanskih funti a isti je već sada moguće naručiti preko internetske stranice tvrtke Motion Simulation. Cijena jedinice samo s kokpitom, TL1c, još uvijek nije objavljena. Kupcima je, kao što smo već spomenuli, dostupan niz opcija kojima mogu naručiti jedinice po svojim točnim potrebama i željama.

Motion Simulation Ltd. ima jedan jedini cilj: pružiti najnaprednije, najdinamičnije i inovativno dizajnirane simulatore pokreta za najrealnije virtualno iskustvo moguće. TL1 prvi je proizvod ove tvrtke koji će utrti put za još mnoge uzbudljive projekte. Želimo im svijetlu budućnost i jedva čekamo vidjeti što će sljedeće smisliti.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene