Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Limitirana Impreza za još bolji sportski osjećaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Subaru je najavio dolazak posebne verzije WRX STI modela pod pomalo kompliciranim nazivom WRX STI tS Type RA.

Japanski proizvođač automobila predstavio je novu limitiranu verziju Impreze koje su nazvali ''WRX STI tS TYPE RA'' a radi se o visoko-performansnoj verziji Impreze. Novi ''WRX STI tS TYPE RA'' model pretjerano dugog i kompliciranog naziva u odnosu na serijsku verziju razlikuje se po dodatnoj opremi za vanjski i unutarnji dio automobila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Vanjski dio automobila s posebnom opremom također donosi i tS oznake te dolazi u ekskluzivnoj Tangerine Orange Pearl boji, dok su u ponudi još dvije ekskluzivne boje, bijela i tradicionalna Subaru plava boja. Boja karoserije dodatno je naglašena crnim kučištima retrovizora, bočnim ukrasnim elementima i crnim alu naplatcima koji odaju da se radi o pravom visoko-performansnom automobilu.

U unutrašnjosti su pak Recaro sportska sjedala presvučena Alcantarom sa sigurnosnim pojasevima u četiri točke, upravljač presvučen u kožu i ''tS'' oznake na pragovima.

Impreza WRX STI tS TYPE RA dobila je nove komponente ovjesa iz STI-a, uključujući drugačije učvrščivaće ovjesa i opruge, poboljšani kočioni sustav iz Bremba sa zlatno obojanim kočionim kliještima (6-klipna sprijeda, 2-klipna straga), izravniji upravljački sustav, prednji lip spojler te posebne 'tS' oznake.

Za pogon koristi isti 4-cilindrični turbo motor zapremine 2,457 cc. Snaga iznosi okruglih 300 KS te 407 Nm okretnog momenta. Ubrzanje do 100 km/h traje 5,2 sekunde uz maksimalnu brzinu od 255 km/h. Potrošnja goriva kreće se od 8,4 litre van grada do 14,1 litru u centru grada.

►►►   Subaru pokazao opaki WRX Concept

U ponudi će biti i opcionalni NBR Challenge Package, pri čemu se NBR odnosi na Nurburgring u čast WRX STI modela za 24 sata Nurburgringa a isti donosi karbonski stražnji spojler, 18-inčne BBS naplatke od kovanog aluminija s Bridgestone Potenza RE070 gumama te naravno posebne oznake 'tS'.

Ovo posebno izdanje biti će ograničeno na 300 komada, od kojih se za 200 predviđa NBR Challenge paket. Za početak će biti u ponudi samo u Japanu ali se spominje i manja količina za europsko tržište!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene