Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Palin 'preveslao' lažni Sarkozy: Nije joj bilo čudno ni komentiranje Carle u krevetu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak i kada je šaljivi radijski voditelj koji se Sarah Palin predstavio kao francuski predsjednik Sarkozy, rekao kako je njegova supruga Carla Bruni dobra u krevetu te kako sklada pjesmu za ovu republikansku kandidatkinju, ona nije posumnjala da se radi o psini.

Sarah Palin, republikanska potpredsjednička kandidatkinja, izjavila je u telefonskom razgovoru s kanadskim komičarem, lažnim Sarkozyjem, da će 'možda za osam godina' biti predsjednica SAD-a.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar Kitarović EROTSKE PRIČE, BRZI KREDITI... Provjerili smo što se dogodilo sa stranicom Predsjednica.hr: "Treba imati želudac za takve stvari, ali vidio sam i gore'' Slika nije dostupna Prvi objavio Dnevnik Nove TV Politico o bivšoj predsjednici kao kandidatkinji za čelo NATO-a: ''Može se pohvaliti jednim od najimpresivnijih životopisa''

Palin je govorila o politici, doživljajima iz lova s aktualnim potpredsjednikom Dickom Chaneyem i Sarkozyevoj 'prekrasnoj ženi' u razgovoru koji je objavljen na jednoj radio postaji u Quebecu. 

>> McCain odabrao Sarah Palin za potpredsjedničkog kandidata

>> Sarah Palin popularnija od Obame i McCaina

>> Pravi projekt Bushove ekipe: Sarah Palin i njezini grijesi

Glasnogovornica njezine kampanje Tracey Schmitt potvrdila je da je Palin nasjela na šalu.

'Guvernerica Palin dobro se zabavljala pomislivši da je u društvu predsjednika države, u ovom slučaju predsjednika Sarkozya i drugih slavnih osoba, makar se radilo i o podvali. C'est la vie (To je život)', rekla je Schmitt.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene