Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pravi projekt Bushove ekipe: Sarah Palin i njezini grijesi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako se bliži datum izbora, u Americi sve je više medijske prašine, osobito oko kontroverzne Sarah Palin, donedavno nepoznate republikanke i guvernerke Aljaske. Pobjedi li senator McCain, Palin postaje prva žena potpredsjednica najmoćnije države svijeta!

Sve je više zadrške prema Sarah Palin, Washington Post otkriva mračne strane njezine osobnosti kao, primjerice, nepotizam za kojeg će trebati smisliti čarobnu formulu da se od njega opere.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi gaf Sarah Palin saveznikom SAD-a proglasila Sjevernu Koreju Slika nije dostupna Visoke ambicije Sarah Palin: Pobijedit ću Baracka Obamu

Iz nigdje naglo lansirana u nebo američke visoke politike, guvernerka Aljaske očito voli novac - gotovo cijelu godinu bila je kod kuće, a uzela je dnevnice za 19 mjeseci službenih putovanja - ravnih 43.490 dolara. 

Guvernerka zabačene Aljaske u nastupnom je govoru ipak očarala konzervativno biračko tijelo. Ona je projekt stvoren za veći dio njih, za biračku mašinu koja vjeruje televiziji, koja ne misli da je zlo što im je djed bio u Ku Klux Klanu, koja misli da je bin Laden hodajuća sotona, a Rusi komunisti.

Palin ne pita pošto je Bijela kuća - svog jedva punoljetnog sina poslala je u Irak.

'Bog ima plan za sve nas', kazala je Palin koja kao i svi konvertiti crkava koje nisu doktrinarne, pentakostalka Palin često spominje ime gospodnje. 

Njezin oponent demokrat i katolik Biden to ne radi, stoga ne čudi da svijet bolje prihvaća Baracka Obamu, jer Amerika treba nove kamelote. Treba ih i svjetski mir. 

Američko vrijeme nedužnosti nestalo je s ubojstvom predsjednika Kennedyja, Reagan je oživio konzervativne jastrebove i s njima imperativ jačanja nepregledne vojne moći svih oblika.

Samo dva mjeseca pred izbore Sarah Palin ubačena je uz bok vremešnom senatoru McCainu. S njom se dugoročno računa, ona je pravi projekt Bushove ekipe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene