Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objava na twitteru

Melania se oglasila prvi put od Trumpova poraza, koristila se Bidenovom izbornom uzrečicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je cijeli svijet počeo s čestitkama novom američkom predsjedniku Joeu Bidenu, prva dama Melania Trump oglasila se na Twitteru te poslala jasnu poruku o izborima i demokraciji.

Nakon što je osvojio Pennsylvaniju, Joea Bidena većina američkih medija proglasila je pobjednikom izbora. Trump ne priznaje poraz te je poručio kako se Biden lažno predstavlja za pobjednika i najavio sudsku bitku.

Pročitajte i ovo Joe Biden Razgovor s Netanyahuom Oštar Bidenov zaokret: O ovome će ovisiti američka politika prema Gazi Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

I dok cijeli svijet polako preko društvenih mreža šalje čestitke novom američkom predsjedniku Bidenu, i prvoj ženi na mjestu potpredsjednice, Kamali Harris, Trump na Twitteru, dok na svom privatnom terenu igra golf, i dalje piše kako je premoćno pobijedio na izborima. Na istoj mreži sinoć se oglasila i aktualna prva dama Melania Trump.

U objavi na Twitteru napisala je kako stanovnici SAD-a zaslužuju poštene izbore. "Svaki glas, isključujući ilegalne, svaki glas mora biti prebrojen. Moramo zaštititi našu demokraciju koristeći se potpunom transparentnošću", nastavlja se u objavi.

Unatoč njezinu nastavku muževe tirade o ilegalnim glasovima, većina američkih političara već je čestitala pobjedniku, a među njima i republikanci Jeb Bush i Mitt Romney. Bivši demokratski kandidat za predsjedničku nominaciju Bernie Sanders rekao je kako je nevažno hoće li dosadašnji predsjednik Donald Trump priznati poraz pobjedniku na predsjedničkim izborima Joeu Bidenu.

"Hvala Bogu, pobijedila je demokracija, stoga samo želim Joeu i Kamali sve najbolje u vođenju naše zemlje", rekao je senator za CNN, misleći na izabranog predsjednika i potpredsjednicu Harris.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene