Tema: DUUDI

Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr) Goran Marić: ''Prvo napraviti analizu postojećeg stanja u resoru''

Ministar državne imovine Goran Marić izjavio je u utorak da će u svom resoru prvo napraviti sustavnu analizu postojećeg stanja, jer, kako je rekao, Republika Hrvatska raspolaže golemim potencijalom imovine koju treba najprije utvrditi, knjigovodstveno ustrojiti, uskladiti i otkloniti sve nepravilnosti koje je utvrdila Državna revizija.

Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) HRVATSKA VLADA "Uhićenja časnika HVO-a su pripremana dulje vrijeme, a njihov je tajming indikativan"

Vlada je u saborsku proceduru uputila zakonske izmjene kojima će se Središnji ured za upravljanje državnom imovinom preoblikovati u Ministarstvo državne imovine.

Video
Stranica: 3 |  1 2 3 > >>
Stranica: 3 |  1 2 3 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se