Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Njemačke olimpijke gole u Playboyu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedriličarka Petra Niemann, kanuistica Nicole Reinhardt, džudašica Romy Tarangui i hokejašica Katharina Scholz u rujanskom izdanju njemačkog Playboya pokazat će sve čari svojih skladno građenih sportskih tijela.

Po uzoru na američku plivačicu Amandu Beard, Njemice su se također skinule za Playboy, a ljubitelji golotinje uživat će u njihovim uzbudljivim tijelima u rujnu, kada će biti objavljene slike. Zanimljivo, po prvi put u povijesti njemački Playboy bit će tiskan sa četiri različite verzije naslovne stranice, sa svakom od golih olimpijki na po jednoj verziji.

Pročitajte i ovo Smrtonosne kiše Smrtonosni tajfuni VIDEO Bila je to najjača kiša u 140 godina: Dramatični prizori nakon što su gradove poharale razorne oluje Changfeng Hospital Strašne snimke VIDEO Dramatične snimke požara u bolnici, poginulo 29 osoba: Vezali su posteljinu i spuštali se niz zgradu

''Hokej mi je najvažniji. Dobila sam priliku slikati se samo zato što igram hokej. Za nekoliko godina vjerojatno ću biti ponosna na ove slike, jer se ne može bilo tko slikati za Playboy, '' izjavila je hokejačica na travi Katharina Scholz, koja je svojim golim tijelom uspjela zasjeniti dobre rezultate njemačke hokejaške reprezentacije na Igrama u Pekingu. No, lijepa Katharina ne namjerava se u budućnosti baviti poziranjem fotografima. Barem tako tvrdi.

Više o Olimpijskim igrama pročitajte ovdje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene