Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na zatvaranju OI Placido Domingo i Jimmy Page

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako svečanost zatvaranja olimpijskih igara nije tako dugo i detaljno planirana kao svečanost otvaranja, pojedinosti koje su iscurile u javnost ukazuju na to da će i to biti jedan spektakularan događaj.

Svjetski poznati španjolski tenor Placido Domingo nastupit će na svečanosti zatvaranja u nedjelju zajedno s kineskom sopranisticom Song Zuying.

Pročitajte i ovo Ilustracija građani se mole za strpljenje U petak se zatvara važna zagrebačka prometnica zbog radova: Ovo su obilazni pravci Slika nije dostupna 'Svi morate biti ponosni' Placido Domingo pjevanjem zaustavio promet u Argentini

Direktor prve scene svečanosti zatvaranja Tao Chunji kazao je ranije da će program sadržavati elemnte jugozapadne kineske kulture Yunnan. Za razliku od svečanosti otvaranja, ova svečanost neće imati nikakvih probi jer muški maraton završava par sati prije početka.

Iako je sadržaj svečanosti zatvaranja tajna, ipak se zna da će kung fu predstava s 350 vježbača iz lokalnih borilačkih škola biti dio "showa", uz 60 svirača kineskog instrumenta "erhu".

Vrhunac svečanosti bit će u trenutku gašenja olimpijskog plamena, kazao je Zhang Yimou, glavni direktor svečanosti otvaranja i zatvaranja.

"Želimo stvoriti sretnu atmosferu na zatvaranju. Poruka je da kažemo do viđenja i vidimo se za četiri godine", dodao je. London, koji je domaćin Igara 2012. godine, će tako dobiti i priliku da se u osam minuta predstavi. 

>> Na ceremoniji zatvaranja David Beckham i Jimmy Page

Britanski list "Daily Mirror" već je otkrio da će ne svečanosti zatvaranja biti nogometna zvijezda David Beckham. On bi trebao na stadion ući na vrhu autobusa na kat s kojeg će udariti nogometnu loptu u gledalište. Stotine plesača iz Velike Britanije izvest će baletne i break-dance točke. Najavljen je i nastup bivšeg gitarista Led Zeppelina Jimmyja Pagea koji bi trebao izvesti duet s pop zvijezdom Leonom Lewis.

Britanskom premijeru koji će također nazočiti zatvaranju bit će predana olimpijska zastava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene