Obavijesti Video Pretražite Navigacija
građani se mole za strpljenje

U petak se zatvara važna zagrebačka prometnica zbog radova: Ovo su obilazni pravci

Ilustracija
Ilustracija Foto: Marko Todorov/Cropix
Iz Grada Zagreba sugrađane su zamolili za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih teškoća u prometu, ali i da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju.

Lašćinska cesta ispred kućnog broja 100 u petak će od 8 do 16 sati biti zatvorena za promet, javili su iz grada. Razlog zatvaranja je izvođenja radova na izgradnji kanalskog i vodoopskrbnog priključka.

Pripremljen je i obilazni pravac: Lašćinska – Bijenička – Srebrnjak – Petrova - Lašćinska i obratno.

Pročitajte i ovo Milenko Bilić tvrde da su politički motivirani HDZ objavio video "razotkrivanja": "Sve što treba znati o tzv. prosvjedu svinjogojaca stalo je u ovih nekoliko sekundi"

Aktualno FOTO Policijski pas nanjušio golemu količinu kokaina u luksuznom automobilu: Pogledajte gdje je bio skriven Pronađeni kokain u automobilu - 5 Pronađeni kokain u automobilu - 5 Foto: PU dubrovačko-neretvanska Pronađeni kokain u automobilu - 1 Pronađeni kokain u automobilu - 1 Foto: PU dubrovačko-neretvanska Pronađeni kokain u automobilu - 6 Pronađeni kokain u automobilu - 6 Foto: PU dubrovačko-neretvanska Pronađeni kokain u automobilu - 3 Pronađeni kokain u automobilu - 3 Foto: PU dubrovačko-neretvanska Pronađeni kokain u automobilu - 2 Pronađeni kokain u automobilu - 2 Foto: PU dubrovačko-neretvanska +0 Pronađeni kokain u automobilu - 4 Hrvatska FOTO Policijski pas nanjušio golemu količinu kokaina u luksuznom automobilu: Pogledajte gdje je bio skriven 1/6 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene