Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nikola Kalinić seli u Serie A?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji igrač Hajduka i prvi strijelac Hrvatske nogometne lige mogao bi na zimu napustiti Poljud i zaputiti se na Siciliju. Naime, tamošnji prvoligaš Palermo ne može više čekati oporavak Budana, već u sljedećem prijelaznom roku želi - Nikolu Kalinića.

Palermo očekuje Budanov povratak protiv Catanije u derbiju sljedećeg vikenda, no pitanje je da li će se naš povremeni reprezentativac uspjeti potpuno oporaviti do tada, piše Eurosport. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sporazumno napušta kompaniju Promjena u Upravi Konzuma: Ines Lozić dala ostavku, novi član već imenovan Slika nije dostupna Reakcija na ubojstvo usred bijela dana "Kada netko kaže da mafija više ne postoji ona se vrati otvoreno pucajući"

Njegova teška ozljeda koljena pomalo ide na živce treneru Zampariniju koji idealnog nasljednika vidi u Hajdukovcu Nikoli Kaliniću. 

>> Kraj velikog duga: Hajduk novim ulaganjima napokon u 'plusu'

Crnorozi još uvijek čekaju da Budan upiše prvi ovosezonski nastup, no već najavljuju kako bi na zimu mogli dovesti prvog strijelca hrvatske lige. 

Za Kalinića kažu da je kao 20-godišnjak već prilično samouvjeren strijelac, ali spominju i njegovog vršnjaka Frederic Nimanija koji trenutno igra u Monacu.

Podsjetimo, Kalinić iz Hajduka može ići ako netko ponudi najmanje 10 milijuna eura, no ni tada nije sigurno da će mladi Splićanin htjeti napustiti Poljud. 

Nedavno je izjavio kako s Hajdukom želi osvojiti prvenstvo, a to ne može napraviti do zime.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene